Golfen

Golfen

Golfen
Direct in onze omgeving bevindt zich de 9 holes golfbaan in Mortemart. Prachtig aangelegd in de omgeving. Aardige mensen en een Golf Vaardigheids Bewijs is niet nodig. Iets verder ligt een 18 holes golfbaan in St. Junien. Op beide kan je jouw “slag slaan” zonder een golfvaardigheidsbewijs. Eéndaagse kaarten en meerdaagse kaarten zijn er te kopen.
Limoges heeft zelf ook nog eens twee banen, nl. Golf de la Porcelaine en Golf Municipal de Saint Lazare/Limoges.

Meer informatie over het golfen

Zowel lente, zomer, herfst als winter hebben hun eigen aantrekkingskracht. Daarom kan je het gehele jaar door als het weer het toelaat golfen.

Als je een Golfclinics wilt volgen onder leiding van golf professional en gediplomeerd golfleraar dan is Willem Swart de aangewezen man
De clinics worden gegeven op de golfbaan van Mortemart

Door de zeer persoonlijke begeleiding van Willem zijn deze clinics uitstekend geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Een Golf Vaardigheids Bewijs is niet nodig.
In principe behelst de clinic 3 dagdelen van 3 uur elk, indien wenselijk kan dit worden uitgebreid aan de hand van persoonlijke wensen.

Indien je geïnteresseerd bent en/of vragen hebt, kan je ons via de email of telefonisch bereiken.

Niet-golfende partners, vrienden en vriendinnen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Iets over Willem Swart

Willem is een echte golfliefhebber en vindt het leuk om zijn ervaringen en kennis te delen aan anderen. Daarom deze clinics

Hij is zijn professionele opleiding begonnen op “San Diego Golf Academy”  waar hij het diploma profesionneel golfleraar gehaald heeft.

Verder heeft hij een aantal cursussen gevolgd in o.a in de Verenigde Staten (The Professional Golfers Association of America), in Frankrijk (Master Class -een opleiding voor spelers van een hoog niveau) en in Nederland.

Ook heeft hij zich verdiept in de aanleg en onderhoud van golfbanen, het zogenaamde “Green Keeping” door cursussen in Engeland te volgen.
Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot het verwezenlijken van een grote droom, nl. ontwerpen en daadwerkelijke bouwen van de Essendiéras golfresort (24) in Frankrijk.

Willem heeft een ruime ervaring in het les geven, hij heeft op verschillende golfbanen in de lage landen en Frankrijk gewerkt.

Een gedeelte van zijn sportieve prestaties:
– kampioen der lage landen
– 3 keer Nederlands amateurkampioen
– 2 keer deelnemer op de World Cup
– In 2002 en 2007 kampioen van Frankrijk bij de teaching professionals.

La Gare Blond Berneuil biedt je twee opties:

Optie 1: Losse verhuur (het hele jaar door)

Je huurt alleen ons vakantiehuis en je verzorgt zelf alles. Uiteraard kunnen we je helpen bij het regelen van eventueel de clinics of andere zaken.

Optie 2: Golfarrangement (het gehele jaar, m.u.v. van de maanden juli en augustus)

Van alles wordt er voor je geregeld, zoals het ontbijt en diner met wijn en koffie/thee. Bedden opgemaakt, badlinnen klaar gelegd.

De Golfclinic zijn uitstekend geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer en staan onder leiding van  Willem Swart
Een Golf Vaardigheids Bewijs is niet nodig.
In principe behelst de clinic 3 dagdelen van 3 uur elk, indien wenselijk kan dit worden uitgebreid aan de hand van persoonlijke wensen.
Op dit moment is de exacte prijs van de clinic nog niet niet bekend.

Prijzen per persoon exclusief Golfclinics:

2-persoonskamer € 395,- pp.
1-persoonskamer € 450,- pp.

Gebruik van gezamenlijke luxe badkamer en 2 aparte toiletten.