Mountainbiken

Mountainbiken
Met name de Monts De Blond is een eldorado voor het moutainbiken. Regelmatig worden er wedstrijden georganiseerd. Maar zelf erop uit gaan, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Zowel de recreatieve als de wat fanatiekere fietser kan in dit prachtige heuvellandschap van de Haute Vienne zijn/haar hart ophalen. In het station ligt veel aan documentatie over fietsroutes. Overige informatie kun je vinden op vele andere specifieke sites. Indien nodig kunnen we uiteraard je helpen bij deze zoektocht.

Meer informatie over onze fiets-/mountainbikeweek arrangementen

Tijdens de fiets-/mountainbikeweek worden minimaal 4 tochten gemaakt. Afhankelijk van het tempo en pauzes zullen de tochten ongeveer een hele dag duren. Voor sommige tochten hebben we een haal- en brengservice. Een aantal routes is in de Monts de Blond en daarnaast stellen we zelf of in overleg met u routes samen in de omgeving van het station. De lengte van tochten kunnen variëren. De fietstochten gaan door eeuwenoude dorpjes, landschappen met meertjes en bossen.

Je deelt de week zelf in en het fietsen is geheel vrijblijvend. Natuurlijk staat het je vrij om ook iets anders of niets te doen. Niet-fietsende partners, vrienden en vriendinnen zijn daarom ook van harte welkom.

Routebeschrijvingen en gedetailleerde kaarten zijn aanwezig. Zowel lente, zomer, herfst als winter hebben hun eigen aantrekkingskracht. Daarom kunnen de fietsarrangementen het gehele jaar, m.u.v. van de maanden juli en augustus, worden geboekt.

Alle arrangementen hebben dezelfde basis, nl

 • logies per persoon:
   € 395,- in 2-persoonskamer met twee personen
   € 450,- in 2- persoonskamer alleen.
 • ontbijt en diner met wijn en koffie/thee.
 • bad- en bedlinnen inbegrepen
 • gebruik een gezamenlijke badkamer en aparte toiletten.
 • lunchpakketten kunnen een dag van tevoren worden besteld à € 10 pp.