Sportvissen in Frankrijk

Visweken het hele jaar door

vismeertje theo 2De Haute Vienne met haar vele watertjes en meertjes, stromend of stilstaand water is een regio bij uitstek geschikt voor dé sportvisser die eens iets anders wil.
Er is een zeer breed aanbod aan vissoorten: karper, snoek, baars, snoekbaars, zeelt, forel enz. Hier bent je nog midden in de prachtige natuur en de rust en als bonus verblijf je in een authentiek stationnetje van allerlei gemakken voorzien.

Je hoeft geen kilometers te rijden om je hengel uit te gooien. Slechts 15 minuten en je bent bij een privé meertje van vrienden van ons.
Barstensvol vis en waar je geen vergunning voor nodig hebt en tegen een geringe vergoeding van €10 per dag heerlijk ongestoord kunt vissen.

Als je meerdere dagen of de gehele week (€50) wilt vissen, zullen we een gereduceerd tarief hanteren.
‘s-Nachts vissen is ook geen probleem, omdat het meertje een eigen weggetje heeft, waardoor er geen overlast is voor onze vrienden.

Als je ergens anders wilt vissen, is dat ook mogelijk, er zijn dan echter wel vergunningen nodig. Bijvoorbeeld het meer van Cieux.
Hier kost een dagkaart €12 en een 5-daagse kaart €80. Zo zijn er volop mogelijkheden.
Wij kunnen je uiteraard helpen met het uitzoeken welke voor je het meest geschikt is/zijn en wat de kosten hiervoor zijn.

Je deelt de week zelf in en het vissen is geheel vrijblijvend. Want natuurlijk staat het je vrij om ook iets anders of niets te doen.
Niet-vissende partners, vrienden en vriendinnen zijn daarom ook van harte welkom.

Voldoende documentatie over het vissen is aanwezig in het station.
Zowel lente, zomer, herfst als winter hebben voor de sportvisser hun eigen aantrekkingskracht.

vissen-frankrijkvismeertje theo 3stephan met vis

La Gare Blond Berneuil biedt je twee opties:

Optie 1: Losse verhuur (het hele jaar door)

Je huurt alleen ons vakantiehuis en je verzorgt zelf alles. Uiteraard kunnen we je helpen bij de vergunningen en het vinden van locaties.

Optie 2: Visarrangement (het gehele jaar, m.u.v. van de maanden juli en augustus)

Van alles wordt er voor je geregeld, zoals het ontbijt en diner met wijn en koffie/thee. Lunchpakketten kunnen een dag van tevoren worden besteld à € 10 pp. De bedden fris opgemaakt, het badlinnen klaargelegd.
En we helpen bij het regelen van vergunningen.
Je kunt je als je wilt volledig focussen op het vissen.

Prijzen per persoon:

2-persoonskamer € 395,- pp.
1-persoonskamer € 450,- pp.

Gebruik van gezamenlijke luxe badkamer en 2 aparte toiletten.