Vissen in frankrijk

Vissen in Frankrijk

Vissen
De Haute Vienne met haar vele watertjes en meertjes, stromend of stilstaand water is een regio bij uitstek geschikt om eens een dagje met of zonder gezin te gaan vissen. Hier bent je nog midden in de prachtige natuur en de rust.

Er is een breed aanbod aan vissoorten:stephan met vis2aangepast Karper, snoek, baars, snoekbaars, zeelt, forel enz.

Je hoeft geen kilometers te rijden om je hengel uit te gooien. Voor het mogen vissen zijn soms wel vergunningen nodig, maar wij kunnen je uiteraard helpen met het uitzoeken welke voor je het meest geschikt is/zijn.

Een zeer goed alternatief is een privé meertje barstensvol vis. Slechts op 15 minuten afstand van het station. Een dagje heerlijk ongestoord hier vissen kost slechts €10. Als je meerdere dagen of de gehele week (€50) hier wilt vissen zullen we een gereduceerd tarief hanteren.

‘s-Nachts vissen is ook geen probleem, omdat het meertje een eigen weggetje heeft, waardoor er geen overlast is voor onze vrienden.
Als je ergens anders wilt vissen, is dat ook mogelijk, er zijn dan echter wel vergunningen nodig. Bijvoorbeeld het meer van Cieux. Hier kost een dagkaart €12 en een 5-daagse kaart €80. Zo zijn er volop mogelijkheden.

Wij kunnen je uiteraard helpen met het uitzoeken welke voor je het meest geschikt is/zijn en wat de kosten hiervoor zijn.

Meer informatie over sportvisarrangementen
Indien je geïnteresseerd bent om bijvoorbeeld een hele week te vissen, dan verwijzen we je graag naar onze sportvisarrangement